Τηλεφωνικές παραγγελίες: Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-18:00

Ρολόι Smartwatch & Ακουστικό Bluetooth – Y3 Plus – OEM

Κωδικός προϊόντος: Y3Plus Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Το Y3 Plus με έγχρωμη οθόνη είναι ένα ρολόι smart band που σας βοηθά να αυξήσετε την καθημερινή σας δραστηριότητα, να ελέγχετε την καρδιά σας, να μετράτε τα βήματα που έχετε κάνει, τις θερμίδες που καίτε κλπ, ενώ συνδυάζει ένα πλήρως λειτουργικό ασύρματο ακουστικό Bluetooth !

Απαντήστε τις κλήσεις σας απευθείας από το ρολόι bluetooth ακουστικού σας!

Το ρολόι Y3 Plus συνοπτικά διαθέτει: Αποσπώμενο ακουστικό Bluetooth με λειτουργία δόνησης Ειδοποιήσεις από το Smartphone: Το Band δονείται όταν δέχεστε κλήσεις Παρακολούθηση καρδιακών παλμών: Ενημερωθείτε για την κατάσταση της καρδιάς σας οποιαδήποτε στιγμή Καταγραφή ύπνου: Δείτε πόσο χρόνο κοιμηθήκατε Καταγραφή βημάτων – βηματομετρητής: Δείτε πόσα βήματα διανύσατε μέσα στην μέρα Καταγραφή απόστασης: Δείτε πόση απόσταση διανύσατε μέσα στην μέρα! Έξυπνο ξυπνητήρι: Σας ξυπνά με μικρές δονήσεις στο καρπό Συγχρονισμό μέσω Bluetooth 4.0 για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και συμβατότητα. Έγχρωμη OLED Οθόνη αφής : Αγγίξτε ελαφρά το κουμπί με το αποτύπωμα και δείτε πληροφορίες όπως, ώρα, βήματα, καρδιακούς παλμούς, απόσταση, θερμίδες κ.α.

Το ακουστικό Bluetooth είναι εξαιρετικής ποιότητας, πολύ μικρό και βολικό στη χρήση, έχει λειτουργία δόνησης, άψογη εφαρμογή και θα σας διευκολύνει με τις τηλεφωνικές σας κλήσεις, καθώς μπορείτε να κινήστε ή να οδηγείτε και να απαντάτε στο τηλέφωνο με απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Ο εργονομικός σχεδιασμός του προσφέρει καθαρό ήχο και δίνει δυνατότητα χρήσης είτε δεξιά είτε αριστερά, χωρίς να κουράζει. Διαθέτει κουμπί πολλαπλών λειτουργιών για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και απάντηση κλήσεων. Και φυσικά σας επιτρέπει να απολαύσετε και την αγαπημένη σας μουσική σε υψηλή ποιότητα και ένταση.

To έγχρωμο Y3 Plus παρακολουθεί την φυσική σας κατάσταση καθώς και την ποιότητα του ύπνου σας. Μπορείτε σε κάθε στιγμή να ελέγχετε την καρδιά σας (καρδιακό παλμό), να δείτε πόσα βήματα και πόση απόσταση διανύσατε μέσα στη μέρα, αλλά και πόσες θερμίδες κάψατε, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να δέχεστε κλήσεις και να μιλάτε με ευκολία, χρησιμοποιώντας το ασύρματο ακουστικό Bluetooth που αποσπάται με μια κίνηση, από τον καρπό σας.

Εξαιρετικά απλή και κατανοητή λειτουργία με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης. Χωρίς πολύπλοκα μενού και δυσνόητες ρυθμίσεις ! Δεν απαιτείται εφαρμογή στο κινητό, όλες οι ενδείξεις εμφανίζονται στο ρολόι απλά και εύκολα!

Τέλος διαθέτει λουράκι κατασκευασμένο από TPU υλικό το οποίο είναι φιλικό προς το δέρμα ενώ μπορεί να λειτουργήσει και ως ξυπνητήρι κάνοντας μικρές δονήσεις στο καρπό σας.

Το Y3 Plus θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας συνδυάζοντας τόσες χρήσιμες λειτουργίες σε μια βολική και εύχρηστη συσκευή.

Τηλεφωνική παραγγελία: 2310222100 ή 6980943321

26.75

0
0

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.